• "Perfekt present för matintresserade och bra tips på aktivitet om man har vänner på besök"

  • "Vi fick en oförglömlig smak och matupplevelse i vår egen hemstad"

  • “Inspirerande, lärorikt och massor av god mat”

  • 1
  • 2
  • 3

En matvandring med oss på Food Tours Stockholm är en guidad kulinarisk promenad mellan noggrant utvalda restauranger, barer, caféer och/eller specialbutiker. Vilka ställen vi besöker skiljer sig beroende på tur, du blir dock alltid bjuden på goda smakprover och intressanta historier om maten hos de pratglada och passionerade kockar vi möter. Promenaden kryddas med anekdoter från de spännande platser vi passerar.

Food Tour
Culinary Södermalm

Culinary Södermalm

Upplev och smaka på maten hos flera av de bästa och mest spännande restaurangerna på Söder. Vi besöker restauranger från vitt skilda matkulturer, men med det gemensamt att de lagar fantastisk mat.
Food Tour
Nordic Experience

Nordic Experience

Ta del av det Nordiska kökets rena smaker! Denna tur bjuder på fantastiska smakupplevelser när vi besöker noggrant utvalda restauranger och butiker som har sina rötter i det nordiska köket.
Food Tour
Culinary Gamla Stan

Culinary Gamla Stan

Gamla stan - ett myller av gator med restauranger i världsklass och turistfällor sida vid sida. Vi besöker restauranger där passion, kunnande och yrkesstolthet står i fokus - en guidning till guldkornen!
FOOD TOUR
Culinary Vasastan

Culinary Vasastan

En lite mer komplex matvandring där vi inte bara smakar oss igenom en stadsdel. Vi får också möjlighet att fördjupa våra kunskaper om glasens betydelse för drycken och smaka på de finaste av teer.
FOOD TOUR
Blue Line Suburbia

Blue Line Suburbia

Följ med på en kulinarisk resa längs den blå tunnelbanelinjen. Ni kommer att mötas av passionerade människor, stolta mattraditioner och få en fantastisk matupplevelse.
Food Tour
Privatturer

Privatturer

En tur för dig och dina vänner, avdelningen på jobbet eller för att fira någon som fyller år. Boka en helt privat tur.
MATLAGNING
Fiskhandlare för en kväll

Fiskhandlare för en kväll

Du lär dig att rensa, byxa och filéa fisk som ett proffs, att ta tillvara på hela fisken och hur du bedömer fiskens kvalité. Kvällen avslutas med att vi tillsammans lagar och avnjuter en spännande rätt med passande dryck till.
MATLAGNING
Indisk vegetarisk matlagning

Indisk vegetarisk matlagning

Lär dig laga indiskt på riktigt med Maddy! Matstudion i butiken Rot förvandlas på söndagarna till ett färgstarkt indiskt kök med dofter och smaker som förflyttar dig långt från Södermalm.
Njuta
Kinesisk festmåltid

Kinesisk festmåltid

I ett privat VIP-rum avnjuter vi en kinesisk festmåltid med 15 rätter, alla utanför menyn och garanterat genuina. Till maten bjuds du att smaka Shaoxing risvin, en av världens äldsta alkoholhaltiga drycker och Baijiu, världens mest sålda sprit.
gör någon glad!
Presentkort

Presentkort

Ett presentkort på en matvandring med Food Tours Stockholm är en fantastisk upplevelsepresent. En utmärkt gåva till den som fyller år och redan har allt, till bröllopsparet, till mamma och pappa, till vännerna som ska besöka Stockholm - ja, listan kan göras lång.