• Nordic Experience

    3-4 timmar • 9-10 smakstopp • 895 kr
  • 1

Denna tur är för närvarande ej tillgänglig pga Covid-19. Vi räknar med att åter kunna erbjuda den från augusti 2021.

Ta del av det nordiska kökets rena smaker. Denna tur bjuder på fantastiska smakupplevelser när vi besöker noggrant utvalda restauranger och butiker som alla har sina rötter i det nordiska köket. Vi börjar vandringen i Hötorgshallen för att sedan bege oss mot Vasastan där vi fortsätter vår nordiska smakresa med besök på olika restauranger, butiker och caféer.

Även om denna tur är trevlig även för dig som är van vid våra svenska mattraditoner så vänder sig denna tur i första hand till utländska gäster.

HELLBERGS FÅGEL & VILT
Hellbergs Fågel och Vilt
FROMAGERIET
Saluplats Ost
FINSKA BUTIKEN
Finska butiken
HAV
Hav
Kajsas Fisk
Kajsas Fisk
Urban Deli
Urban Deli
TENNSTOPET
Tennstopet
NORRLANDSBODEN
Norrlandsboden
Österqvist
Österqvist
BAKERY & SPICE
Bakery & Spice
Chokladfabriken
chokladfabriken nord
RÖRSTRANDS SLOTT
Rörstrands slott
Loading...

Fakta

Tid: ca 3½ - 4 timmar.
Promenadlängd: Cirka 2,5 km i lugn takt. Vi kommer även åka tunnelbana, två stationer, mellan Hötorget och Odenplan. Tunnelbanebiljett ingår i priset.
Språk: Den här turen guidas på engelska, vissa delar kan förklaras på svenska. Er guide är svensktalande, men eftersom flera av gästerna vanligtvis inte förstår svenska så sker guidningen på engelska.
Antal deltagare: 4-12 personer per tur.
Mötesplats: Hötorget, centrala Stockholm. Exakt mötesplats får du när du bokat biljett.
Slutplats: St: Eriksplan, cirka 20 minuters promenad eller tre tunnelbanestationer från startpunkten.
Alla matavsmakningar på turen är inkluderade i priset. I priset ingår även en flaska vatten som du får vid starten. På ett av att matstoppen blir du serverad en liten snaps som även ingår i priset. Önskar du ytterligare dryck finns det flera möjligheter att köpa det på de restauranger vi besöker. Vi besöker tillräckligt många ställen för att du ska bli både mätt och belåten!